Koordynacja projektowa

Project Management

Realizacja Hotelu „Aries” Zakopane Platan Group Sp. z o. o. Zakopane

Powierzchnia całkowita: 13.635,00 m²

Współpraca: ORB Studio (Projekt)


Realizacja Hotelu „Aries” Wisła Platan Group Sp. z o. o. Wisła

Powierzchnia całkowita: 24.800,00 m²

Współpraca: Architect Paweł Stec (Projekt)


Realizacja ośrodka wypoczynkowego „Klub Mila” Zegrzynek Platan Group Sp. z o. o. Zegrzynek

Powierzchnia całkowita: 1.324,00 m²

Współpraca: inż. arch. Andrzej Majewski + ORB Studio (Projekt)


Realizacja restauracji „Polka” Łódź Magda Gessler Food Zone Manufaktura Łódź

Powierzchnia: 253,60 m²

Współpraca: ORB Studio (Design)


Realizacja restauracji „Marcello” Magda Gessler Food Zone Manufaktura Łódź

Powierzchnia: 427,56 m²

Współpraca: ORB Studio (Design)


Realizacja restauracji „Kryształowa” Magda Gessler Food Zone Katowice

Powierzchnia: 588,96 m²

Współpraca: ORB Studio (Projekt)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.