Koordynacja projektowa

Project Management

Realizacja Hotelu “Aries” Zakopane Platan Group Sp. z o. o. Zakopane

Powierzchnia całkowita: 13.635,00 m²

Współpraca: ORB Studio (Projekt)


Realizacja Hotelu “Aries” Wisła Platan Group Sp. z o. o. Wisła

Powierzchnia całkowita: 24.800,00 m²

Współpraca: Architect Paweł Stec (Projekt)


Realizacja Hotelu “Aries” Szczyrk Platan Group Sp. z o. o. Szczyrk

Powierzchnia całkowita: ok. 13.900,00 m²

Współpraca: Architect Paweł Stec (Projekt)


Realizacja Hotelu “Aries” Bukowina Platan Group Sp. z o. o. Bukowina Tatrzańska

Powierzchnia użytkowa: ok. 7.500,00 m²

Współpraca: Pracownia Projektowa Słowik (Projekt Budowlany) + Architect Paweł Stec (Projekt Wnętrz)


Realizacja ośrodka wypoczynkowego “Klub Mila” Zegrzynek Platan Group Sp. z o. o. Zegrzynek

Powierzchnia całkowita: 1.324,00 m²

Współpraca: inż. arch. Andrzej Majewski + ORB Studio (Projekt)


Realizacja restauracji “Polka” Łódź Magda Gessler Food Zone Manufaktura Łódź

Powierzchnia: 253,60 m²

Współpraca: ORB Studio (Design)


Realizacja restauracji “Marcello” Magda Gessler Food Zone Manufaktura Łódź

Powierzchnia: 427,56 m²

Współpraca: ORB Studio (Design)


Realizacja restauracji “Kryształowa” Magda Gessler Food Zone Katowice

Powierzchnia: 588,96 m²

Współpraca: ORB Studio (Projekt)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.